VeloLaken

Om een echte fietsdynamiek te ontwikkelen in de gemeente Laken, heeft Pro Velo talrijke lokale spelers samengebracht rond een programma vol activiteiten voor de inwoners, onder de gemeenschappelijke pet "VeloLaken".

Laken straalt!

Doelgroep:

De inwoners van de wijk Laken in Brussel

Aanbestedende dienst:

Stad Brussel

Doelstelling: 

Een fietsdynamiek ontwikkelen met de actoren in de wijk om de inwoners van Laken de fiets te laten (her)ontdekken, verkiezen en gebruiken.

Beschrijving van het project:

Om een fietsdynamiek te ontwikkelen in de Brusselse wijk Laken heeft Pro Velo talrijke lokale actoren verenigd rond het project VeloLaken. 

Het project wordt in goede banen geleid door Pro Velo en samen met drie andere fietsverenigingen – Ride Your Future, CyCLO en MolemBIKE – opgezet, dankzij de subsidies van de Stad Brussel. Daarom hebben we onze krachten en expertise gebundeld om de inwoners een gevarieerd activiteitenprogramma aan te bieden, aangepast aan alle niveaus, ongeacht hun fietservaring. Fietsen met je buren, een ritje maken, je fiets pimpen of repareren, deelnemen aan een opleiding, een elektrische fiets testen, pumptrack uitproberen … al deze activiteiten vind je in VeloLaken.

Naast de coördinatie van het project verzorgde Pro Velo ook de communicatie van het project: logo, grafisch charter en diverse communicatiemiddelen.

Wilt u ook een fietsdynamiek in uw gemeenschap ontwikkelen?

Neem contact met ons op