Ondernemingen en organisaties

Pro Velo biedt tal van diensten voor ondernemingen aan. Zo helpen we u bij de implementatie van een fietsbeleid in uw organisatie. Contacteer ons in geval van vragen of als u een gepersonaliseerd aanbod wilt aanvragen.

Onze diensten

Wat als fietsen een voordelige mobiliteitsoplossing was voor uw bedrijf?

Met 30 jaar ervaring kan ons multidisciplinaire team u begeleiden en ondersteunen bij de ontwikkeling van uw fietsbeleid via een reeks diensten die aan uw realiteit zijn aangepast

In de kijker

ShareABike

ShareABike is een lokale en innovatieve oplossing om fietsen beschikbaar te stellen aan uw werknemers. Dit self service systeem om fietsen te delen, dat wordt beheerd door Pro Velo, werkt zonder station en biedt een grote flexibiliteit.

Ik ontdek ShareABike

ShareABike

The Bike Project

Dankzij The Bike Project van Leefmilieu Brussel genieten grote bedrijven en KMO’s in Brussel van een gratis begeleiding om hun fietsbeleid te ontwikkelen.

De Pro Velo-adviseurs begeleiden u gedurende meerdere maanden om concrete maatregelen op te zetten die verplaatsingen met de fiets aanmoedigen in uw bedrijf. In de loop van het project kunnen uw medewerkers gedurende twee weken een fiets naar keuze testen voor hun dagelijkse verplaatsingen.

Ik wil meer info over The Bike Project

The Bike Project