Pro Velo helpt u in het zadel

Al 30 jaar begeleidt Pro Velo het grote publiek, bedrijven en overheden bij hun overstap naar de fiets. Onze experts hebben diensten en oplossingen op maat ontwikkeld om mensen ertoe aan te zetten op de fiets te springen en te blijven fietsen.

Contacteer ons

Een multidisciplinair team met unieke expertise

Het Pro Velo-team bestaat uit getalenteerde mensen met complementaire profielen: mecaniciens, instructeurs, experts in fietsbeleid en gedragsverandering, specialisten in fietstoerisme, communicatie en events, enz. De multidisciplinaire aanpak van Pro Velo is uniek in België.

Voor werkgevers die meer werknemers op de fiets willen en voor overheden die hun fietsbeleid willen ontwikkelen of versterken, biedt Pro Velo een globale en coherente aanpak en de garantie van concrete en meetbare resultaten.

Neem contact op met ons

Een multidisciplinair team met unieke expertise

Een sterke sociale betrokkenheid en een solide lokale basis

Als u de handen in elkaar slaat met Pro Velo, gaat u in zee met een vzw met een sterke sociale betrokkenheid en een solide lokale basis.

Enerzijds worden alle inkomsten uit onze activiteiten aangewend om ons sociale doel te verwezenlijken. Anderzijds zorgen de zeven vestigingen van Pro Velo in Brussel, Wallonië en Antwerpen voor nabijheid en een goede kennis van de realiteit en uitdagingen van lokale publieke en private actoren.

Neem contact op met ons

Een sterke sociale betrokkenheid en een solide lokale basis

Innovatie voor een duurzame toekomst

De uitdagingen van de komende jaren zijn kolossaal als we de doelstellingen rond minder uitstoot van broeikasgassen willen halen, en de sociale en territoriale uitdagingen rond duurzame mobiliteit voor iedereen willen aanpakken. Fietsen is een eenvoudige, effectieve en economische oplossing om de negatieve effecten van onze verplaatsingen aanzienlijk te verminderen.

Onze regeringen hebben dit begrepen: tegen 2030 wil Brussel het aantal fietsers op haar grondgebied verviervoudigen met haar mobiliteitsplan Good Move, en Wallonië wil dit aantal vervijfvoudigen door haar plan Wallonie Cyclable uit te rollen.

Met 30 jaar ervaring en onafgebroken innovatie staat Pro Velo ten dienste van werkgevers en overheden om hen te helpen deze verandering in goede banen te leiden.

Neem contact op met ons

Innovatie voor een duurzame toekomst

+150

ondernemingen

van raad voorzien en begeleid de afgelopen 10 jaar

 

Ontdek ze hier

26

BYPAD-audits

gerealiseerd in 2021 en 2022 in het kader van het plan ‘Wallonie Cyclable’

 

Meer weten

500.000

kinderen

opgeleid door Pro Velo de afgelopen 30 jaar in Brussel, Antwerpen en Wallonië

 

Meer weten