Aankoop en beheer van een fietsvloot

ShareABike is een lokale en innovatieve oplossing om fietsen beschikbaar te stellen aan uw werknemers. Dit self service systeem om fietsen te delen, dat wordt beheerd door Pro Velo, werkt zonder station en biedt een grote flexibiliteit.

Aankoop en beheer van een fietsvloot

ShareABike in uw bedrijf: een innovatief systeem om fietsen te delen

ShareABike is een lokale en innovatieve oplossing om fietsen beschikbaar te stellen aan uw werknemers. Dit self service systeem om fietsen te delen, dat wordt beheerd door Pro Velo, werkt zonder station en biedt een grote flexibiliteit. De fietsen (klassiek, elektrisch, plooifiets of cargo) zijn uitgerust met slimme sloten die men via een app kan lokaliseren en sluiten en openen.

Waarom ShareABike-fietsen in uw bedrijf aanbieden?

  • Om het fietsen onder uw werknemers aan te moedigen met een aantrekkelijke en praktische oplossing
  • Het ter beschikking stellen van fietsen en het beheer van een gedeelde vloot vergemakkelijken
  • Om uw hele team te laten profiteren van een kwaliteitsfiets, op elk moment van de dag, voor zowel verplaatsingen voor het werk als voor ontspannende pauzes
  • Om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van uw team en het sociale imago van uw bedrijf te verbeteren
  • Om tijd te besparen op bepaalde verplaatsingen voor het werk (vlotter door het verkeer bewegen en sneller een parkeerplaats vinden)

De belangrijkste voordelen van het ShareABike-systeem van Pro Velo

  • Het is een 100% Belgische oplossing (behalve het Amerikaanse slotenmerk Linka)
  • Het systeem biedt een dienst op maat, reeds toegankelijk vanaf 2 fietsen, ongeacht het type fiets. Pro Velo bekijkt samen met u welke modellen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.
  • U profiteert van een all-inclusive pakket: installatie van de fietsenstalling met automatische opening en oplaadstations, beschikbaarstelling en onderhoud van de fietsen en een fietsdeelsysteem
  • Pro Velo biedt u een gepersonaliseerde ondersteuning voor de implementatie van een oplossing die is aangepast aan de specifieke kenmerken van uw bedrijf
  • Het systeem waarmee men de fietsen lokaliseert, reserveert en ontgrendelt via de smartphone is eenvoudig en erg intuïtief voor gebruikers

Budget voor opzet en beheer van ShareABike

Pro Velo kan een ShareABike-dienst opzetten vanaf €37 excl. btw per maand per fiets.

Deze prijs is inclusief de aankoop en installatie van de slimme sloten en het gebruik van de ShareABike-app. Het ter beschikking stellen van fietsen is niet inbegrepen in deze prijs.

Een Waalse innovatie voor bedrijven en overheden in België

Het ShareABike-systeem is opgezet door de Universiteit van Namen en de Universiteit van Bergen. Pro Velo heeft nu de exclusieve licentie voor de exploitatie van het systeem in Wallonië, Vlaanderen en Brussel.

Contacteer ons voor een aanbod op maat