Fietsen testen: eens op de fiets, ruil je voor niets

Geef uw inwoners de kans om de elektrische fiets te ontdekken tijdens hun dagelijkse verplaatsingen.

Fietsen testen: eens op de fiets, ruil je voor niets

Mobiliteitspack om elektrische fiets op lange termijn uit te proberen

Met dit project kunnen deelnemers een elektrische fiets op langere termijn – enkele weken of maanden – testen en profiteren van een “mobiliteitspack“: 

Doelgroep: particulieren
Doelstellingen:
  • De deelnemers ervan overtuigen dat de elektrische fiets de juiste oplossing is voor hun dagelijkse trajecten.
  • De deelnemers de kans geven om een elektrische fiets op langere termijn te testen voor ze een aanzienlijke investering doen.
Beschrijving:

Pro Velo levert de fietsen, kwaliteitsvolle uitrusting en biedt uiteenlopende diensten tijdens het hele project (opleiding, advies, opvolging, verzekering, onderhoud). Het project wordt afgetrapt in de gemeente of in de Pro Velo-vestiging. De gemeente verbindt zich ertoe om de communicatie rond het project te verzorgen en minimaal zes deelnemers te verzamelen. Indien nodig stelt ze ook een ruimte ter beschikking om het project te lanceren.

Pro Velo’s testprojecten: troeven
  • Ervaring delen: de test begint met een ontmoeting tussen de deelnemers en het Pro Velo-team, waar ze al hun vragen kunnen stellen, of hun wensen en angsten kunnen bespreken …  
  • Coaching aan het begin van de test: het Pro Velo-team neemt de tijd om uit te leggen hoe een elektrische fiets werkt. Daarna volgt een theoretische en praktische opleiding om te leren hoe je veilig en comfortabel door de straten van je stad kunt fietsen.
  • Een ‘all-in’ mobiliteitspakket: een comfortabele stadsfiets voorzien van een kwaliteitsvol fietsslot en een diefstalverzekering.
  • De optie om de fiets aan het eind van de test af te kopen. De kosten van de test worden bij aankoop volledig in mindering gebracht.
  • 10% korting op al onze fietsuitrusting in de boetiek.
  • Persoonlijke begeleiding door ons team gedurende het hele project.
Wil je de inwoners van je gemeente een fietstest aanbieden? 

Contacteer ons